Side 1 av 1

Feil i oppretting av "Sentralt kilderegister" i Le

Lagt inn: 07.06.2008 22:16
av Jannegrete
Er den norske oversettelsen uteglemt ved registrering av nye kilder (Sentralt kilderigister)?

Synes det er blitt unødvendig kronglete da Trinn 1 må fylles ut med "ett eller annet" for at man skal komme til Trinn 2, hvor de faktiske opplysninger skal legges inn.

Eller er det en annen måte å registrere nye kilder?

PS! Har versjon 7.0.0.45

Lagt inn: 07.06.2008 22:35
av Torgeir Abrahamsen
Oversettelsen må nok oversetterne svare på. Antar at det kommer etter hvert. Oversetterne har jo sin daglige jobb å gjøre, så dette er jo frivillig, ulønnet "arbeide" som noen av de største entusiastene gjør på sin fritid. Da er det jo nødt til å ta litt tid. :lol:

Når det gjelder kilder og den nye Kildeskriveren, er det et alternativt valg i oppsettet av Legacy. Under Valg -> Skreddersy -> Kilder har du nede til venstre muligheten for å bruke det "gamle" eller Standard system for kilderegistrering. Dette har du nok sett.
Det virket litt tungvint i begynnelsen, men det er vel antagelig bare en vane. Jeg synes det går greit etter å ha holdt på en times tid. Hensikten er jo at det blir systematisert i.h.h.t det som er ansett som "riktig".

Lagt inn: 08.06.2008 12:26
av Jannegrete
Mange takk for raskt svar.

Når selv en dreven Legacy-bruker, som du Torgeir, ikke har oppdaget alle mulighetene i programmet, ja da er det ikke noe enklere for oss "ferskinger". :)
Derfor er dette forumet til stor hjelp. Alle nye Legacy-brukere og "forskere" burde tråle igjennom de forskjellige innleggene, selv i gamle innlegg er der nyttig informasjon.

De frivillige oversetterne, og testere, gjør en kjempejobb. Ikke tvivl om det. At noe blir glemt kan man ikke se bort ifra. En programkodefeil sniker seg inn slik at tiltenkt informasjon ikke vises. Presset på L7-versionen har vært ganske stor (muligens enorm?) og forventningene har vært tilsvarende, og vell så det.
Regn med noen oppdateringer i tiden som kommer.

Hilsen
Jan

Lagt inn: 08.06.2008 23:04
av André Reitan
Kildeskiveren (og Legacy Charting) har ikke vært gjort tilgjengelig for oversettelse fra Millennia sin side før ve valgte å lansere v7. Vi valgte å lansere den norske versjonen samtidig til tross for dette.

Lagt inn: 07.07.2008 15:28
av LivS
Regner med at kildeskriveren etc blir oversatt etterhvert :) Syns det er bra jeg at dere valgte og gi ut versjon 7 uten det...

Kildeskriversystem

Lagt inn: 16.03.2010 22:12
av nielsh
Danser man fortsatt, Jenka eller sakte vals? Skall kildeskriversystemet anpasses norske forhold, eller er det noe som ikke har prioritet fra Millennia?

Mvh

Niels

Lagt inn: 16.03.2010 23:40
av Arne Remvik
Svaret fra André Reitan gjelder fortsatt, det er ikke tilrettelagt for oversettelse fra Millennias side.

Lagt inn: 23.03.2010 0:08
av PetterStene
Jeg anbefaler alle å lage bookmarks for de mest brukte kildetypene i kildeskriveren. Da kan man ved hjelp av et trykk komme til "trinn 2"...

Petter Stene