Legacy 8 og problemer med å sette startfamilie

Alt vedr. Legacy 8.xx
Ragnar B. Johansen
Innlegg: 3
Registrert: 16.12.2013 16:24
Sted: Chr. Evensensvei 15 1712 Grålum

Legacy 8 og problemer med å sette startfamilie

Legg innav Ragnar B. Johansen » 16.12.2013 16:29

Hei
Har installert Legacy 8 pro og det meste virker ok.
Jeg får derimot ikke opp min valgte startfamilie ved oppstart.
Under valg skal man kun velge "Sett Startfamilie", så skulle resten være ok. Det er det altså ikke, jeg må velge hver gang.

Finnes det en enkel forklaring?
RBJ

Brukeravatar
Ingmar Seth
Innlegg: 570
Registrert: 01.12.2003 17:04
Sted: Søvik, Sunnmøre
Kontakt:

Legg innav Ingmar Seth » 16.12.2013 18:04

Jepp, det gjer det ;-)

Du må gå inn på Valg, Skreddersy, Generelle oppsett og på punkt 1.3 velge Foretrukket familie :-)

Mvh
Ingmar 8)

Brukeravatar
Arne Remvik
Forumadministrator
Innlegg: 682
Registrert: 31.10.2003 23:59
Sted: Ålesund

Legg innav Arne Remvik » 16.12.2013 18:06

Vanskelig å peke på hva som kan være galt hos deg, for dette virker hos meg.

Dette avhenger av to ting: At du står på den familien du vil ha som oppstartsfamilie før du trykker "Sett denne familien som standard ved oppstart". I tillegg må du i punkt 1.3 "Familien som vises ved programstart" i Skreddersy velge "Foretrukket familie".
Hvis begge deler er riktig hos deg, vet jeg ikke hva som kan være galt.

Windows 7 Home Premium og Legacy 8.0.0.364.
Mvh
Arne R
---------------
TNG slektsdatabase: http://remvik.com/slekt/tng/


Gå tilbake til «Legacy 8.xx»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester