Side 1 av 1

Plassering av sikkerhetskopi

Lagt inn: 19.01.2018 21:34
av Andreas Søli
Hei, jeg er ny på Forum og registrerte meg før jul, og la for sent merke til at man anbefales å bruke fullt navn. Ingen problem, men har ikkke funnet veien til å endre dette. Er logget inn som asoeli, men heter Andreas Søli.
Så til problemet. Vi er to som har delt data i mange år (fra DOS-tiden), men jeg har hatt minst 6-8 års pause og i mellomtiden har den andre begynt med Legacy, som jeg også har nå, ver 9.0.0198. Har kopiert alle hans data til en USB-disk, som er bruksdisken, slik at jeg kan bruke både laptop og 'gulv-PC', den siste er hovedmaskin. Denne består av en C-st. 250GB SSD og E-st. på 1TB. Vil ha sikkerh.kopien et annet sted enn hovedfilene, og har opprettet katalog for dette på E-stasjonen, men Legacy vil alltid lagre sikkerhetskopien på C-stasjonen (liten plass). Jeg må hver gang anvise hvor den skal lagre. Har ikke funnet noen måte å "lære" Legacy dette.
Noen som har et tips?
Hilsen Andreas

Re: Plassering av sikkerhetskopi

Lagt inn: 20.01.2018 11:06
av Torgeir Abrahamsen
Du kan velge fritt hvorhen du vil legge en sikkerhetskopi.
Klikk på Sikkerhetskopier filen Da kommer dette bildet opp, hvor du kan velge plassering.

Re: Plassering av sikkerhetskopi

Lagt inn: 20.01.2018 11:26
av Andreas Søli
Ja, det er der jeg skriver inn lagringsplassen, men jeg må gjøre det på nytt hver gang, Legacy foreslår alltid C-stasjonen. Glemmer altså hva jeg sist skrev.
Andreas

Re: Plassering av sikkerhetskopi

Lagt inn: 20.01.2018 11:52
av Torgeir Abrahamsen
Hos meg fungerer dette. Her ser du Legacy finner den/de filer jeg ønsker sikkerhetskopiert. Plasseringen av sikkerhetskopien går til D-disken som jeg har angitt. Har restartet maskinen og på nytt åpnet for sikkerhetskopiering og der ligger som jeg har angitt, D-disken. Hvorfor du ikke får det til å fungere, forstår jeg ikke. Dessverre.

Re: Plassering av sikkerhetskopi

Lagt inn: 20.01.2018 18:45
av Ingmar Seth
For å redigere navnet ditt så gå inn på navnet ditt oppe til høgre i skjermbildet, velg så brukerkontrollpanelet, Profil, Rediger kontoinnstillinger, Brukernavn der du legger inn ditt riktige navn.

Mvh
Ingmar 8)

Re: Plassering av sikkerhetskopi

Lagt inn: 21.01.2018 12:58
av Andreas Søli
Til Ingmar Seth:
Jeg har fulgt din anvisning, (som jeg også forsøkte tidligere) men asoeli står med fet skrift og lar seg ikke endre. ------ Men dette er forsåvidt ikke særlig viktig.

Mvh Andreas